Saznajte kako može izgledati Vaš stari namještaj

Obnovite stari namještaj i izbjegnite troškove kupovine.

Provjerite što sve možemo napraviti s namještajem koji je potrebno obnoviti

Interijer broda

Namještaj u interijeru broda podložan je oštećenjima zbog vlage i uvjeta koji su karakteristični za more. Upravo zato, važno je kvalitetno odabrati materijale i obnoviti namještaj kako bi izbjegli velike troškove ulaganja u novi.

Naše usluge uključuju kompletno uređenje unutrašnjosti Vašeg broda, a bogato iskustvo garantira kvalitetu rada. UZ veliki izbor materijala i uzoraka po Vašoj želji obnavljamo i tapeciramo namještaj kako bi ga zaštitili i produžili njegov vijek trajanja.

Eksterijer broda

Uživanje na brodu poseban je način doživljaja mora i potpunog odmora. Ugodno opuštanje zasigurno je bolje na kvalitetnom namještaju. Uređenje eksterijera broda treba uključivati materijale koji štite njegovu dugovječnost.

Kroz dugi niz godina za svoje korisnike izrađujemo sve vrste tendi, tapeciramo vanjske jastuke i klupe kako bi Vaše plovilo bilo zaštićeno od vlage, soli, kiše i sunca. Biramo materijale i uzorke po Vašoj želji kako bi namještaj bio prilagođen Vama.

Ako imate namještaj koji se dimenzijama uklapa u Vaš prostor, ali više ne izgleda kao prije, obnovite ga prije nego kupite novi. Kvalitetno iskoristite vrijeme koje bi proveli tražeći novi namještaj.

Namještaj

Ulaganje u zamjenu ili obnovu namještaja, investicija je koju većina ljudi ne ulaže često. To je jedan od glavnih razloga zašto bi kod ovakvih poslova trebali koristiti profesionalce koji će Vaš namještaj učiniti kvalitetnim, prekrasnim i dugotrajnim.

Prema potrebama naših korisnika i na temelju dugogodišnjeg rada razvili smo uslugu prilagođenu korisniku. Za Vas tapeciramo stilski i klasični namještaj, a kako bi bili sigurni da dobivate točno što želite zajedno biramo sve materijale.

Produžite vijek svojeg namještaja i uživajte u novom izgledu Vašeg prostora

Ne bacajte Vaš stari namještaj, obnovite ga!

Pružite mu drugu priliku i učinite da izgleda kao nov.

SAZNAJTE KAKO!

Korištenje naših usluga podrazumijeva

  • Kvalitetno obrađujemo Vaš namještaj
  • Rad iskusnih i stručnih profesionalaca
  • Produljujemo vijek Vašeg namještaja
  • Posao obavljamo u dogovorenom roku
  • Garantiramo kvalitetu obavljenog posla
  • Dolazimo po namještaj i dostavljamo ga natrag

Kako mi radimo?

Na Vaš poziv dolazimo kod Vas, dogovaramo detalje i uzimamo Vaš namještaj. U dogovorenom roku namještaj obnovljen po Vašim željama dovozimo na Vašu adresu.

Što Vi dobivate?

Vrijednost koju poštujemo od prvog dana, stvaranje je kvalitetnog odnosa na temelju kojeg Vi dobivate proizvod potpuno prilagođen svim Vašim željama i zahtjevima.

Kontaktirajte nas za svaka dodatna pitanja koja imate